static-aside-menu-toggler

Koekeroe Leidens Ontzet Narancello is vandaag geland bij de leukste en gezelligste slijterij van Leiden en omstreken!


Deze gelimiteerde editie is special voor 3 October, Leidens Ontzet bestaat 450 jaar en er zijn dan ook maar 450 flessen met dit etiket beschikbaar!
Deze met een knipoog naar de oranje kleur van hutspot, ambachtelijke likeur, is gemaakt van een verse nieuwe oogst sinaasappels (naranga’s) uit Spanje.
De smaak is erg fris met een toegankelijke zoetheid van de sinaasappels. Deze likeur is super uit het vriesvak net als z’n collega Koekeroe Limoncello. Ook leent deze likeur zich heerlijk voor een Spritz, dus lekker met een mousserende wijn en een beetje bruiswater. Tevens ook heerlijk als vervanger van gin in combinatie met een tonic, beide combinaties garneren met een schijfje sinaasappel.


Bestel deze online via deze link of kom langs in de winkel, waar uuiteraard 1 van onze medewerkers mag vragen om deze eerst even te proeven. Maar ik kan U melden dat als U proeft, U gelijk een flesje meeneemt.


Ook zijn de Koekeroe Salmiak en Koekeroe Limoncello (deze 2 likeuren hebben zich beide al bewezen) volop in huis. We zijn al bij de 3de batch Ook deze zijn online beschikbaar of bij ons in de winkel.