static-aside-menu-toggler

25 jaar service, deskundig advies en een uitgebreide selectie dranken!


Slijterij De Druiventuin in Leiden viert dit jaar een bijzonder jubileum: 25 jaar van passie voor wijnen, sterke dranken en uiteraard "Whisky"!

Sinds de opening in 1998 heeft De Druiventuin naam gemaakt als een geliefde bestemming voor zowel lokale bewoners als bezoekers uit de wijde regio en via de webshop “Whiskysite.nl” en via het event “Whisky in Leiden” tot ver buiiten de landsgrenzen.


Op 9 september 1999 begon het avontuur van De Druiventuin op het Wagnerplein in Leiden Zuid-West. Sjaak Lolkes de Beer volgde zijn passie en opende een eigen gespecialiseerde slijterij.
Vijftien jaar later volgde de verhuis naar De Rosmolen in winkelcentrum de Kopermolen te Leiden, waardoor ze hun passie en aanbod voor kwaliteitsdranken verder konden uitbreiden.


Daar vervoegde de 2e generatie het team. Zoon Jack Lolkes de Beer deelde vaders passie en startte een webshop met whisky. Deze voorzichtige poging groeide uit tot het succesverhaal ‘’Whiskysite.nl’’, met bestellingen uit binnen- en buitenland. Een bescheiden whiskyproeverij in een nabij gelegen zaaltje groeide uit tot het event “Whisky in Leiden”. Dit unieke event waar je enkel kan proeven en niet kopen, lokt bezoekers tot ver buiten de grenzen en vindt plaats in prachtige locaties. De 2000 kaarten vliegen in geen tijd de deur uit.


Ondertussen draait De Druiventuin op een team van gepassioneerde mensen, die klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel dragen en graag hun kennis met u delen.


Met een zorgvuldig samengestelde selectie van wijnen, sterke dranken en whisky’s uit de hele wereld, biedt De Druiventuin iets voor elke smaak en iedere gelegenheid. Het team van deskundige medewerkers dient u van advies en helpt u bij het maken van de perfecte keuze, of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon een avondje thuis.


Naast hun uitgebreide drankencollectie organiseren ze regelmatig proeverijen en evenementen, waar u nieuwe smaken ontdekt en meer te weten komt over de kunst van het wijn- en drank maken.


Ter gelegenheid van dit jubileum heeft De Druiventuin een aantal speciale aanbiedingen in petto. Stap gerust de winkel binnen, vier dit feest mee en feliciteer het team! :-)


Met 25 jaar ervaring en toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, blijft Slijterij De Druiventuin een belangrijke speler in de Leidse drankencultuur. We kijken uit naar de volgende 25 jaar vol nieuwe ontdekkingen en onvergetelijke momenten
te delen met u als klant!